Foto: Publicitātes foto

Šova Okartes skatuve otrās sezonas dalībnieki turpina savu uzvaras gājienu pa Latviju – kamēr daži sūdzas par slavas nastu un fanu uzmācību pēc šova beigām, liepājnieks Kristaps Pujāts (attēlā centrā) bauda slavas saldmi.

Pujāts bija viens no tiem Okartes skatuves dalībniekiem, kurš šovā pavadīja gandrīz astoņus mēnešus - pirmajā sezonā viņš aizkustināja daudzu meiteņu sirdis grupā 4 vēji, bet šova otrajā sezonā puisis sevi pieteica kā spēcīgu solomākslinieku un dziesmu autoru.

Šova laikā Pujāts atrada arī savu mūža mīlestību - jau pirmajā sezonā siltas jūta uzplauka starp viņu un jauno dziedātāju Sabīni Berezinu, un šis mīlasstāsts par spīti dažiem vētrainiem strīdiem turpinājās arī vēlāk.

Tiesa, gan pārējie šova dalībnieki, gan mediji apšauba, ka arī pēc Okartes skatuves dzīvokļa pamešanas abiem jauniešiem izdosies saglabāt savu mīlestību - kā viens no iemesliem iespējamajam attiecību galam tiek minēts fakts, ka Pujāts dzīvo Liepājā, bet viņa mīļotā meitene mitinās Rīgā.

To, ka romantiskais liepājnieks pēc šova beigām steidz baudīt brīvību, pierāda pagājušajā nedēļā notikušais Pujāta koncerts Liepājas kokteiļbārā Red Sun Buffet, ko apmeklēja ļoti daudz meiteņu.

Tas bija pirmais koncerts, ko puisis sniedza pēc iznākšanas no šova, un tā laikā Pujāts nevarēja atkauties no meiteņu uzmanības - līdz šim populārāko viņa sarakstīto dziesmu Vēl tevi mīlēt jaunajam māksliniekam nācās atkārtot vismaz trīs reizes, bet pēc koncerta pie skatuves pulcējās arī lērums abu dzimumu fanu, kuri tīkoja nofotografēties kopā ar jauno zvaigzni un tikt pie viņa autogrāfa.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!