Foto: RIA Novosti/Scanpix
Krievijas interneta telpā nav nevienas dienas, kad netiek rakstīts par "ballīšu karalieni" un nu jau arī politisko aktīvisti Kseniju Sobčaku (attēlā). Viņa tiek citēta, viņai seko sociālajos tīklos, prese apraksta katru soli. Taču ne katru dienu gadās tāda veiksme kā šonedēļ – praktiski visos krievu medijos ir publicēta fotogrāfija, kurā redzams neliels Ksjušas apakšbiksīšu stūrītis.

Informācija, kas pavada šo būtisko ziņu, lielākoties ir skopa, taču žurnālisti sacenšas uzmanības piesaistīšanā ar aizraujošiem virsrakstiem: "SENSĀCIJA! Sobčaka parādījusi apakšveļu"; "FOTO REPORTĀŽA! Paparaci nofotografē Sobčakas kājstarpi!"; "SKATIES, KAS TE - Sobčakai ir baltas bikšeles!" Un tā tālāk.

Veiksmīgais kadrs kādam fotogrāfam izdevies televīzijas projekta Шоу №1: Топ-модель по-русски laikā, kuru vadīja Sobčaka, bet kā viesi bija aicināti "aukle" Anastasija Zavorotņuka ar savu nerātno meitu, Anita Coja, Iraklijs, Mitja Fomins, duets Потап и Настя un citas leģendas.

Tiesa, par TV šova varoņiem kļuva nevis uzaicinātie varoņi, bet pati šova vadītāja, jo pēc biksīšu ieraudzīšanas viss pārējais zaudēja nozīmi.

Kā raksta krievu mediji, "Sobčaka filmēšanas laikā tik ļoti atbrīvojās, ka pārstāja sekot līdzi savam tērpam. Kad zvaigzne apsēdās uz podesta malas, visi klātesošie varēja redzēt viņas veļu".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!