Foto: AFP/Scanpix
Trīsdesmit piecus gadus vecā britu aristokrāte, lēdija Viktorija Frederika Izabella Hērvija (attēlā) pārsteigusi Kannu kinofestivāla apmeklētājus, uz svinīgām vakariņām ierodoties sudrabotā kleitā, kurai cauri spīdējusi ļoti vienkārša apakšveļa.

Bristoles marķīza vecākā meita, kura izmēģinājusi gan aktrises, gan modeles karjeru, festivālā bija izvēlējusies krāšņi mirdzošu vakarkleitu, kas bija gandrīz pilnīgi caurspīdīga.

Kleitas augšējā daļā bija izmantots miesaskrāsas pamata audums, savukārt zemāk sabiedrības dāmas slaido augumu slēpa tikai aukliņbiksītes. Modes eksperti atzinuši, ka šai kleitai daudz labāk būtu piestāvējuši mežģīņoti šortiņi.

Savukārt uz filmas Killing Them Softly pirmizrādi Hērvija bija uzvilkusi rožainu vakarkleitu ar ļoti atkailinātu plecu un krūšu daļu. Arī šis tērps izpelnījās savu tiesu kritikas: tā padarot dāmu vecāku un viņas augumu – nepievilcīgāku.

Lēdija Hērvija nereti aizraujas ar drosmīgiem modes eksperimentiem, kā to liecina arī viņas fotogrāfijas no pagājušā gada Kannu kinofestivāla, kur viņa parādījās minikleitiņā, kas apvienota ar impozantu velci.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!