Foto: DELFI

Svētdienas pēcpusdienā jautra ballīte norisinājās uz rīdziniekiem un pilsētas viesiem jau pazīstamā kuģīša Liepāja, kurš šovasar mainījis savu veidolu un kļuvis par īstu pirātu kuģi.

Šovasar rūpes par diviem Daugavā kursējošajiem kuģīšiem - Liepāju un Misisipi - uzņēmies kā dažādu televīzijas projektu producents iepazītais Niks Volmārs, kurš kļuvis par abu kuģīšu apsaimniekotāju.

"Katram vīrietim vajag savu hobiju. Vieni brīvajā laikā spēlē futbolu, citi - regbiju, daži - pokeru, bet es nolēmu, kāpēc gan mans hobijs nevarētu būt kuģīšu apsaimniekošana," sarunā ar DELFI Izklaide stāsta Volmārs.

Viņš ir apņēmības pilns mainīt pilsētnieku un Rīgas viesu priekšstatus par Daugavā kursējošajiem kuģīšiem, jo pēdējo gadu laikā to popularitāte pabalējusi - kuģītis Liepāja nu pārtapis par īstu pirātu kuģi, bet uz Misisipi plānots rīkot dažādus deju pasākumus.

"Cilvēkiem ar bērniem ir salīdzinoši maz izvēles iespēju, kur atpūsties. Es pats kā tēvs zinu, ka vecāki Rīgā ir apdalīti, tāpēc arī izlēmām uz kuģīša Liepāja galveno uzsvaru likt uz bērnu izklaidēšanu," skaidro kuģīša apsaimniekotājs.

Par pirātu sarūpētajām izklaidēm, starp kurām ir gan dārgumu meklēšana, gan pirātu zvēresta nodošana un citas aktivitātes, bērniem un viņu vecākiem bija iespēja pārliecināties jau aizvadītajā nedēļas nogalē notikušajā kuģīša jaunā tēla atklāšanas pasākumā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!