Foto: Publicitātes foto

Sestdien, 9. Jūnijā, sadarbībā ar zīmolu Absolut Vodka naktsklubs Coyote Fly atklāja vēl neredzētu pasākumu sēriju - viena no Latvijas atraktīvākajām grupām Melo-M izpildīja pasaules deju hitus bungu un DJ pavadībā uz telpiskas 4D vizuālās skatuves.

Delfi Izklaidi informē pasākuma rīkotāji, šovs Absolut 4D visual performance with Melo-M and guests sākās ar skaņdarbiem no čellu trio iepriekšējās programmas, izpildot hitus no Coldplay, Daft Punk un Stinga repertuāra, bet tad kopā ar bundzinieku Miķeli Vīti izpildīja tādas kompozīcijas kā Misirlou, Rock on Ice, Mission Impossible, I Feel Good un Daddy Cool.

Šovam speciāli veidotās Mapping stila skatuves vizuālo tēlu nodrošināja gan pielāgoti video elementi, gan īpaši šim pasākumam zīmētas 3D dekorācijas, tekstūras un telpiski elementi, kas pārsteidza ar savu pielāgošanās spēju un emocijām.

Iespaidīgais Absolut 4D visual performance with Melo M and guests šovs bija plaši apmeklēts, un vērot speciāli šim pasākuma veidoto programmu ieradās daudzas sabiedrībā zināmas personas un uzņēmēji.

Video no pasākuma var noskatīties šeit!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!