Foto: Mango
Krievijas popmūzikas leģenda Alla Pugačova (attēlā) nesenā intervijā atklāti izteikusies par dažiem savas dzīves vīriešiem un atzinusi, ka pirms 26 gadiem izdarījusi abortu.

Uz jautājumu, vai savulaik viņai bijis sāpīgi zaudēt bērnu pirms došanās koncertturnejā uz Indiju, Pugačova atklāti atbildējusi, ka tas bijis plānots aborts.

"Protams, to neviena lūgšana neizdzēsīs. Biju stāvoklī, bet vajadzēja uz diviem mēnešiem doties uz Indiju. Viesizrādes vairs nevarēja atcelt, un mans vīrs Žeņa Boldins sāka mani pierunāt.

Pēc tam sapratu, ka viņam bērns vienkārši nebija vajadzīgs. Es lielā termiņā izdarīju abortu, un tas bija šausmīgi. Es pārdzīvoju toreiz un pārdzīvoju vēl joprojām. Pēc tam Dievs man vairs nedeva bērnus. Apvainojās – un nedeva. Nu, bet lai tas paliek," sāpīgos mirkļus atcerējās dziedātāja.

Kopumā par sadarbību ar Boldinu kā menedžeri 13 gadu garumā krievu estrādes primadonna gan izteikusies pozitīvi. Tāpat viņa bijušo vīru piemin kā skaistu un šarmantu vīrieti, kas spējis savaldzināt jebkuru un vienmēr panākt vajadzīgo rezultātu.

Šķirties no Boldina dziedātājai tomēr neesot bijis grūti, lai gan vīrs lūdzis palikt kopā, bet viņa jaunā draudzene uzvedusies ļoti nekaunīgi un nav slēpusi viņu attiecības.

Pugačova intervijā arī atcerējās, ka neviens no bijušajiem vīriem nav vēlējies šķiršanos. "Turklāt ir vēl tādi dīvaini ļaudis, kuriem par mani rodas kādas fantāzijas, kurām viņi paši tic! Man pat žoklis atkārās, kad televīzijā ieraudzīju bijušo grupas Песняры solistu Ļoņu Bortkeviču, kurš pilnīgi nopietni paziņoja, ka viņam ar mani bijis romāns. Ko tas nozīmē?!" viņa šausminājās.

Runājot par savām attiecībām ar vīriešiem, Pugačova uzsvēra, ka viņa saviem vīriem nekad nav likusi justies kā otrajam numuram. Primadonna savus vīrus un mīļotos vīriešus vienmēr esot lutinājusi, jo pašizpausmei viņai pietiekot ar skatuvi.

"Pirmkārt, esmu prasmīga sieva. Lindas Gudmenas horoskopos varat izlasīt, ka Auna zīmē dzimusi sieviete savus vīriešus liek uz pjedestāla. (…) Bet pati turos otrajā plānā," sacīja dziedātāja.

Viņa arī kaismīgi noraidīja žurnālista mēģinājumu apšaubīt viņas attiecību ar parodistu Maksimu Galkinu patiesīgumu: "Lai jau neviens netic! Tas mani uztrauc vismazāk. Galvenais, lai es ticētu un to sajustu! Bet ko cilvēki domā, ak, Dievs, kāda starpība?!"

Vaicāta, vai nekad nav turējusi Galkinu aizdomās par savtīgumu, Pugačova atbildēja: "Mēs esam kopā 11 gadus. Pa šo laiku liekulība būtu parādījusies, vai ne? Turklāt šobrīd viņš ir labākā situācijā nekā es. Man ir tikai mans vārds, bet, kas attiecas uz materiālo pusi, viņš uzņemas to kārtot. Viņš šajā nozīmē ir īsts vecis, arī māju uzcēlis."

Maksims Galkins ir Pugačovas piektais vīrs, bet kopumā viņas dzīvē esot bijuši 20 nozīmīgi vīrieši.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!