Foto: DELFI

Sestdien, 16. jūnijā, kafejnīcas MiiT iekšpagalmā Rīgā notika pēc kārtas jau devītais Open Air Vintage festivāls. Tajā regulāri tiekas oriģinālu lietu mīļotāji, lai viens otram tirgotu un pirktu veclaicīgas vērtības, ko citi dēvē vienkārši par stilīgiem krāmiem.

Open Air Vintage tirdziņā iespējams iegādāties teju visu - sākot ar pašmāju dizaineru radītiem modīgiem apģēbiem un aksesuāriem, beidzot ar senlaicīgiem interjera priekšmetiem.

Tirdziņā atrodami pat tādi sen aizmirsti labumi kā Polaroid fotoaparāti ar visām filmiņām, veco laiku pērles, hipsteru aprindās īpaši aktuālās milzu galvasrotas ar spalvām un ziediem, antīkas servīzes, senlaicīgas rotas, senas grāmatas un citas īpaši stilīgas mantiņas.

Tirgošanās sākās divpadsmitos dienā un ilga līdz pat sešiem vakarā. Savas lietiņas izpārdeva un jaunus un oriģinālus priekšmetus iegādājās arī Latvijā pazīstamas dāmas - modes blogere Agnese Kleina, topošā dzemdību speciāliste un pirmā "Latvijas princese" Katrīna Puriņa, kā arī TV seja un jauno mammu aktīviste Anna Rozīte.

Daudzas pircējas bija ieradušās kopā ar atvasītēm, un arī mazuļiem tirdziņā bija interesanti, jo piedāvājumā bija arī mīļas seno laiku rotaļlietiņas un lellītes.

Open Air Vintage tirdziņi notiek regulāri, un zināmā ļaužu pulkā kļuvuši par ļoti iemīļotu un gaidītu pasākumu, kurā labi pavaīt laiku un tikt pie oriģinālām lietiņām.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!