Foto: Privātais arhīvs
Skandalozā mūziķa Sanda Kiopa (attēlā) daudz aprunātā topless videoklipa filmēšana sākusies varen ekstrēmi – dodoties uz tikšanos ar meiteni, kura piekritusi kailām krūtīm filmēties provokatīvajā klipā, Kiopu notriecis automobilis.

"Braucu ar savu tikko nopirkto ričuku pa Brīvības gatves ietvi garām Vefam uz tikšanos ar vienu no kandidātēm klipam. Braucu, koncentrējies uz darbu, - domāju, kā pateikt labu runu, cerēju atrast foršu džudi.

Straujā koksā no izbrauktuves man izskrēja pretī viens opelists. Nepaspēju nobremzēt, ielidoju šim sānā, tad uz kapota un nokritu uz asfalta," sarunā ar DELFI Izklaide dramatiskos notikumus atceras Kiops.

Viss noticis strauji. "Nokritu zemē un domāju: tā - kas ar mani? Jutu, ka pieceļos. Tad sāku uztraukties par riteni," atceras mūziķis. No opeļa izkāpis dusmīgs vīrietis, kurš vainojis avārijā Kiopu un pieprasījis naudu par varen apskādētās automašīnas remontu.

Tā kā vīrietis pastāvējis uz savu, nekas cits neatlicis kā saukt policiju un ātro palīdzību, jo Kiops avārijā ticis arī pie vidēji smagiem miesas bojājumiem - dažādiem nobrāzumiem un kārtīgiem sasitumiem. Par laimi, lauzts nekas nav.

"Menti saka, ka šis vainīgs, pat piedāvāja krimināllietu pret opelistu ierosināt, jo man nodarīti miesas bojājumi. Neko neierosināju, jo nervi tāpat čupā. Tā līdz jaunajai kandidātei ari netiku, bija jātusē ar ātrajiem un mentiem. Vienīgais mierinājums: kamēr opelis ir diezan pamatīgi padauzīts, manam ričukam nepieciešams tikai neliels remonts - tātad tas ir labāks par opeli," no gaišās puses uz nelaimi skatās optimistiskais mūziķis.

Viņš smejas, ka jau tā daudz aprunātais klips sācies ar šādu starpgadījumu, bet nebēdā, jo pieturas pie principa - kas grūti nāk, tas labi skan. Meiteņu atsaucība provokatīvā klipa sakarā esot visai ievērojama - kādu jaunieti aizsūtīt Kiopam savu kailbildi pat pamudinājusi viņas vecmāmiņa, kura par šo iespēju uzzinājusi, lasot DELFI Izklaidi.

Pagaidām klipam atrastas jau vairākas meitenes no Daugavpils, kā arī rīdziniece, pie kuras braucot, Kiops iekļuvis iepriekš minētajā negadījumā. Taču meklējumi turpinās, un dziedātājam jau padomā vēl dažas pikantas ieceres slavenajam video.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!