Foto: Publicitātes foto

Uzņēmējs un mūziķis, krievu rokgrupas The Couple līderis Dmitrijs Vasiļjevs (attēlā) palielījies, ka pārgulējis ar aptuveni tūkstoš sievietēm, turklāt viņam bijis sekss teju ar visu pasaules valstu pārstāvēm.

Kā vēsta Krievijas izdevums Собеседник, par tik plašu seksuālo attiecību ģeogrāfiju Vasiļjevs var pateikties savam otram hobijam – ceļošanai.

"Dienvidamerikas džungļi, Āfrika, Sahāras tuksnesis, Ziemeļpols, Tibeta, Altajs, Tālie Austrumi," Vasiļjevs min vietas, kur nodevies mīlas priekiem. Vaicāts par iespaidiem attiecībās ar āfrikānietiem, mūziķis secina, ka skaistu meiteņu Āfrikā ir maz un ar īpašu emocionalitāti viņas neizceļas.

"Maskavā var sastapt trīs tūkstošus skaistu sieviešu dienā, bet tur – tikai trīs. Toties runas par itāliešu temperamentu nav pārspīlētas. Tiklīdz kaut kas nepatīk, sāk klaigāt un žestikulēt. Krievijā tā uzvedas likumīgas sievas pēc desmit kopdzīves gadiem.

Amerikānietes savukārt ir ļoti patstāvīgas un pat gultā pieradušas, tā sacīt, atbalstīt partneri. Un pārmērīgs maigums viņām nepatīk, viss notiek ļoti ātri," iespaidos dalījās Vasiļjevs.

Runājot par Tibetas sievietēm, mūziķis atklāja, ka 3000 metru augstumā par sievietēm un seksu domāt negribas: "Tur krītas viss - gan spiediens, gan tas, par ko jūs tikko padomājāt. Tibetas sievietes ir klusas un nemanāmas. Bet pašas skaistākās sievietes, manuprāt, dzīvo Ukrainā."

Dzīvesbiedri Dmitrijs Vasiļjevs 38 gadu vecumā gan atradis turpat Maskavā un kopš tā laika ar sekstūrismu vairs nenodarbojas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!