Foto: DELFI

Piektdien, 29. jūnijā, savu pēdējo darba dienu Radio 101 aizvadīja Toma Grēviņa brokastu šova partneris Kārlis Dagilis (attēlā) – pēc divu gadu ilgas darbošanās šajā radiostacijā Dagilis nolēmis mainīt darba vietu.

Kā savā pēdējā Toma Grēviņa brokastu šovā pastāstīja pats Dagilis, radiostaciju viņš pamet, lai sāktu darba gaitas televīzijā.

"Grūti iedomāties labāku darba pieredzi par to, kādu es guvu Radio 101. Šie divi gadi ir laimīgākie mani darba mūža gadi mediju vidē," atvadoties no klausītājiem, atzina Dagilis un īpaši uzsvēra trīsarpus mēnešus, kas pavadīti, darbojoties kopā ar Grēviņu rīta programmā.

Atvadoties no sava iemīļotā ētera partnera, Grēviņš šajā rītā bija uz studiju uzaicinājis Liepājā dzīvojošo rokmūziķi Luiju Fonteinu, kurš ne tikai pastāstīja par savu jauno albumu, bet arī pēc Grēviņa lūguma veltīja dziesmu Kārlim un apsveica dīdžeju ar darba vietas maiņu.

Piektdienas rīta šova noslēgumā studijā bija ieradies arī Artis Volfs, kurš neslēpa, ka izjūt baltu skaudību par Dagiļa došanos strādāt uz televīziju - abi kolēģi Kārlim ieteica tur uzvesties godīgi, jo viņam būs jāstājas lielākas auditorijas priekšā, kā arī atgādināja, ka televīzijā ir labāk jāģērbjas. 

DELFI Izklaide atgādina, ka Toma Grēviņa brokastu šovs Radio 101 ēterā sāka skanēt marta vidū, kad darbu radiostacijā mīklainos apstākļos pameta līdzšinējās rīta programmas Ausīs rīts komanda Eduards Švāns, Zane Peneze un Gustavs Terzens.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!