Foto: Publicitātes foto
Kāds ukraiņu skulptors radījis skandalozās balerīnas Anastasijas Voločkovas (attēlā) skulptūru, kas izkalta no trīs tonnas smaga marmora gabala. Pati atveidotā dāma tomēr ar darbu nav apmierināta – tai esot pārāk mazas krūtis un nenoņemts ķermeņa apmatojums.

Kā vēsta ukraiņu prese, Nikolajs Šmatko nemaz neplāno savu darbu parādīt pašai Voločkovai. Turklāt viņš kategoriski paziņojis, ka viņu "neinteresē balerīnas viedoklis attiecībā uz darba kvalitāti un tā portretisko līdzību."

Žurnālisti tomēr parādījuši Voločkovai skulptūras attēlus, un viņas reakcija nebija ilgi jāgaida. "Es, protams, varbūt arī esmu Galateja. Bet, spriežot pēc fotogrāfijas, ne šim Pigmalionam! Ikviens var ieiet internetā, apskatīties manas fotogrāfijas no Maldīvu salām un salīdzināt formas. 

Skulptors man nav glaimojis. Manas krūtis ir lielākas, ķermenis ir citāds un, atvainojiet, apmatojuma uz ķermeņa nav. Šī statuja nav līdzīga man. Ja cilvēks grib gūt popularitāti, izmantojot manu vārdu, tas viņam neizdosies," niknojusies balerīna.

Foto: Publicitātes foto

Seko "Delfi" arī vai vai Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!