Foto: DELFI

Ceturtdienas, 5. jūlija, pievakarē populārā bāra Just terasē norisinājās tradicionālā Martini vasaras ballīte, kura, kā jau ierasts, pulcēja kuplu skaitu sabiedrībā atpazīstamu cilvēku un lutināja ar gardiem kokteiļiem un labu izklaidi.

Ballītes dreskods bija baltas krāsas apģērbs, un to bija ievērojusi arī lielākā daļa apmeklētāju. Viesiem tika piedāvāta iespēja bez maksas nobaudīt jaunākos Martini kokteiļus.

Pasākumu vadīja šarmantais aktieris Andris Bulis, kuram miera nebija ne mirkli - brīžos, kad viņš atrāvās no vakara vadītāja pienākumiem, ap aktieri jau pulcējās meitenes, kas vēlējās ar viņu kopā nofotografēties.

Līdz ar citiem labas atpūtas mīļotājiem bārā kuplā skaitā bija ieradušies arī sabiedrībā pazīstami cilvēki. Ballītē atpūtās aktrise, dziedātāja un raidījumu vadītāja Vita Baļčunaite, dziedātāja Samanta Tīna,  skaistumkonkursu organizatore Liene Skulme, deju skolas vadītājs Valdis Škutāns, pazīstamā režisore Žaklīna Cinovska, deju skolas vadītāja Viola Abramova, skaistumkonkursu organizatore Diāna Kubasova un citi savās aprindās populāri cilvēki.

Vakars tika organizēts par godu jaunās Martini reklāmas zvaigznes meklējumiem, kas līdz 9. jūlijam notiek visā pasaulē, tai skaitā Latvijā. Vakara gaitā pasākuma viešņas varēja piedalīties kastingā, pretendēt uz pasaules slavu un fantastiskām balvām.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!