Foto: F64

Krievijā skandalozi slavenā raidījumu vadītāja Ksenija Sobčaka (attēlā) nedēļas nogalē ar asarām acīs atvadījusies no projekta Дом-2 dalībniekiem un televīzijas skatītājiem.

Sobčakai atradās sirsnīgi vārdi katram šova dalībniekam, un viņa uzsvēra, ka no viņiem daudz ko iemācījusies. Dalībniekus tik ļoti aizkustināja Sobčakas emocionalitāte, ka arī viņi nespēja novaldīt asaras. 

Par aiziešanu no šova ekstravagantā blondīne paziņoja tikai pirms nedēļas. "Beidzas ļoti svarīgs manas dzīves posms. Es diemžēl neizeju pie vīra, es aizeju no projekta Дом-2.

No vienas puses, esmu priecīga, jo jāiet tālāk. No otras puses, te pagājusi liela tās daļa – astoņi gadi. Es ierados šovā pirms astoņiem gadiem kā pilnīgi citādāks cilvēks. Aizejot esmu kļuvusi daudz labāka. Man gribas tā cerēt," caur asarām smaidīja Ksjuša.

"Nekad nebaidieties runāt taisnību. Reizēm tas dārgi maksā, bet ļauj justies kā cilvēkam. Novēlu jums mīlestību, laimi un veiksmi. Es jūs visus ļoti mīlu," atvadoties sacīja šova ilggadējā vadītāja.

Agrāk televīzijas dīva savu lēmumu pamest šovu skaidroja ar "darbības virziena maiņu." "Dalība projektā Дом-2 mazliet nesaskan ar manu pašreizējo darbību, nevar sēdēt uz diviem krēsliem reizē – ir jāizdara izvēle," Sobčaku citē laikraksts Комсомольская правда.

Pēdējais Sobčakas vadītais šova Дома-2 raidījums tika demonstrēts 30. jūnijā. Viņas sekotāja vārds pagaidām nav zināms, lai gan medijos izskanējusi informācija, ka tie varētu būt dziedātāja Vera Brežņeva un ekstrasenss Vlads Kadoni.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!