Foto: Publicitātes foto

Pirmdienas, 9. jūlija, vakarā TV3 bija baudāms iepazīšanās šova Gandrīz ideāls randiņš pirmais raidījums. Tajā tikās pieci iepazīties griboši cilvēki, no kuriem vienam jau tajā pašā vakarā nācās šovu atstāt. Jau pirmajā raidījumā neizpalika intrigas un zināmi asumi.

Atklāšanas raidījumā īpaši paveicies bija Kārlim (attēlā) - viņš bija vienīgais puisis, kurš gozējās četru meiteņu sabiedrībā.

Jauneklis apguvis sporta zinības ārzemēs un nesen šķīries pēc deviņus gadus ilgām attiecībām, nu meklē sev tikpat sportisku dāmu, kura pie tam vēl mācētu labi gatavot - puisim neiet pie sirds meitenes, kuras nevar viņu palutināt ar gardu maltīti.

Pašam Kārlim gan virtuvē strādāt, mazgāt traukus un gatavot maltīti dāmām naski palīdzēja viņa sirmā omīte, par ko nedaudz pavīpsnāja līgavas kandidātes. Kandidātes uz Kārļa sirdi bija pavisam četras - smaidīgā Ieva, pašpārliecinātā Aija, sportiskā un atvērtā Kristiāna un čirkainā blondīne Līga.

Kā aktivitāti pēc vakariņām Kārlis meitenēm bija sarīkojis bižu pīšanas čempionātu. Pēc patīkamas pasēdēšanas Kārļa ģimenes mājā puisim bija jāveic nepatīkamais darbiņš - viena no meitenēm jāizslēdz no turpmākās cīņas par viņa sirdi.

No šova izslēgt Kārlis izvēlējās Ievu, kuru pats nodēvēja par "mazo dadzīti", ar kuru komunikācija vedusies vissliktāk. Ieva bija jaunākā no visām četrām meitenēm un pēc izbalsošanas pati atzina, ka šis faktors arī traucējis - meitenei kompānija, kurā citi bijuši jau vairākus gadus vecāki, likusies pārāk garlaicīga, tāpēc viņa jutusies ne savā ādā.

Tālākajos raidījumos Kārlis tuvāk iepazīs trīs atlikušās meitenes. Līdzīgi kā jau iepazītajā un iemīlētajā šovā Gandrīz ideālas vakariņas, jaunā šova dalībnieki katru vakaru dosies viens pie otra ciemos, un namamāte ciemiņiem klās vakariņu galdu. Galu galā Kārlis izvēlēsies, kura no četrām dāmām viņam simpatizē visvairāk.

Tālākie pavērsieni iepazīšanās šovā būs baudāmi ik darba dienu 20.20 TV3. Visas vasaras garumā ik nedēļu būs iespēja iepazīt piecus jaunus cilvēkus, no kuriem četri būs viena dzimuma pārstāvji, bet viens - pretējā dzimuma, tātad četri cilvēki cīnīsies par viena, pretējā dzimuma, simpātijām.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!