Foto: Reuters/Scanpix
Leģendārie mūziķi Deivids Bovijs un Miks Džegers (attēlā) savulaik bijuši mīļākie - vismaz tā apgalvo jaunas, pretrunīgi vērtētas Džegera biogrāfijas autors.

Grāmatas Mick: The Wild Life and Mad Genius of Jagger autors Kristofers Andersens uzskata, ka Džegeram bijis ilgs mīlas romānas ar draugu un kolēģi Boviju.

Šobrīd 68 gadus vecais grupas The Rolling Stones līderis tāpat esot mēģinājis pavedināt aktrisi Andželīnu Džoliju laikā, kamēr pats vēl bijis precējies ar supermodeli Džeriju Holu.

Kā vēsta izdevums The Daily Mail, Bovija un Džegera ģimenes locekļi un draugi esot apstiprinājuši runas par viņu seksuālo sakaru, par kuru ticis baumots jau agrāk.

Saskaņā ar laikrakstā New York Daily News publicēto Džegera biogrāfijas fragmentu viņi iepazinušies septiņdesmito gadu sākumā. Sajūsma bijusi abpusēja – viņi apmeklējuši viens otra koncertus un sūtījuši dāvānas. Viņu attiecības drīz pāraugušas par intīmu sakaru, apgalvo Andersens.

"Tas bija spožuma laikmets, un visi gribēja piedalīties biseksuālajā revolūcijā," grāmatas autors citē dziedātāja Čakija Stāra teikto. "[Bovija sieva] Endžija reiz atgriezās viņas un Bovija kopīgajā dzīvoklī Londonā un pat pieķēra viņus abus gultā," teikts biogrāfijā.

"Endžija devās uz guļamistabu, lēni atvēra durvis, un tur viņi bija: Miks Džegers un Deivids Bovijs, kaili un aizmiguši blakus gultā. Abi satrūkušies pamodās. "O, sveika," teica acīmredzami pārsteigtais Bovijs. "Kā tev iet?"

"Ar mani viss kārtībā," atbildēja Endžija. "Vai vēlaties kafiju?""

Endžija, kā raksta biogrāfs, "jutās absolūti pārliecināta, ka viņi ir kniebušies. Tas bija tik acīmredzami, ka patiesībā nekad neesmu apsvērusi iespēju, ka viņi to nav darījuši." Bovijs jau agrāk atklāti izteicies, ka viņa un Endžijas laulības dzīvē bijis pieņemti biseksuāli ārlaulības sakari.

Džegera biogrāfs Kristofers Andersons pazīstams kā vairāku panākumus guvušu biogrāfiju autors – viņš rakstījis par Madonnu, Maiklu Džeksonu, Žaklīnu Kenediju un princesi Diānu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!