Foto: AP/Scanpix
Holivudas aktrise Keitija Holmsa mainīs savai meitiņai (abas attēlā) gan vārdu, gan uzvārdu pēc tam, kad būs oficiāli noformēta viņas šķiršanās no aktiera Toma Krūza.

Aktrise atklājusi, ka vārdu Suri izraudzījies Krūzs kopā ar scientologiem un mātei nebija tiesību kaut ko iebilst. Tagad Keitija vēlas dot meitai savu uzvārdu, lai bijušā vīrs uzvārds viņai neatgādinātu par neveiksmīgo laulību.

Tiklīdz Keitija oficiāli izšķirsies no vīra, viņas meitai tiks dots vārds Skauta un uzvārds Holmsa.

Keitija Holmsa jau arī paguvusi atteikties no scientoloģijas un atkal kļūt par katolieti. Aktrise nesen kļuvusi par Svētā Franciska baznīcas draudzes locekli Ņujorkā.

"Keitija vienmēr vairāk bijusi katoliete, nekā scientoloģe. Pēc vienošanās parakstīšanas ar Krūžu viņa reģistrējusies kā draudzes locekle vienā no Ņujorkas baznīcām," kādas aktrises paziņa atklājis žurnālam People.

Tieši scientologu ietekme uz zvaigžņu pāra meitas audzināšanu kļuva par galveno iemeslu laulības izjukšanai.

Kā vēsta ārvalstu prese, aktieris jau paspējis apmācīt meitu scientoloģijas mācības pamatos un gatavojies viņu nodot slēgtā skolā tālākai apmācībai.

Tagad saskaņā ar mierizlīguma noteikumiem Holmsa un Krūzs atsevišķi vienosies par to, kādu informāciju par tēva ticību sniegt šobrīd sešus gadus vecajai meitai.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!