Foto: F64

Ceturtdien, 12. jūlijā, Rīgas stilīgo mantiņu tirgotavām pievienojās modes veikaliņš Greed, kurā saimnieka pienākumus uzņēmies modelis un modes blogeris Jaroslavs Barišņikovs (attēlā pa kreisi).

Jaunais veikals iecerēts kā rīdzinieku iecienītā veikala Blow pēctecis, un Jaroslavs uzņēmies tā vizuālā tēla veidošanu.

"Veikala veidols un koncepts ir  balstīts uz pasaulē atzītu modes namu drēbju un aksesuāru pieejamību. Sabiedrībā pastāv uzskats, ka mode "no mēles" nav domāta ikdienas valkāšanai. Ar dažādu projektu palīdzību mēs mēģināsim lauzt šo uzskatu un panākt cilvēkiem ar modi izveidoto attiecību maiņu," skaidrojis Jaroslavs.

Iecerēts, ka veikala telpās tiks organizētas izstādes, vīni vakari un citi izklaidējoši un modīgi pasākumi, bet Greed piedāvājumā būs gan Latvijas mākslinieku tērpi, gan apģērbi no klasiskās modes zīmoliem un avangardiskā stila brendiem.

"Mēs vēlamies mūsu klientiem radīt savādāku un daudz interesantāku iepirkšanās piedzīvojumu, taču mūsu veikala galvenā ideja - dizaineru radīto modi padarīt pieejamāku cenu ziņā - paliek nemainīga.

Mūsu prioritāte vienmēr būs nodrošināt modes piekritējus ar iespēju iegādāties dažādas īpaši atlasītas lietas no dizaineru kolekcijām, sākot no apaviem un apģērbiem līdz oriģināliem aksesuāriem, par demokrātiskām cenām," sola Greed komanda.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!