Foto: DELFI

Sestdien, 14. jūlijā, klubā Coyote Fly norisinājās Martini rīkotā konkursa Martini Royale Casting Latvijas fināls, kurā tika noskaidrotas tās trīs veiksminieces, kuras turpinās cīņu par iespēju doties uz Ibizu.

Martini Royale kastinga mērķis ir atrast Martini reklāmas zvaigzni. Konkursi norisinās visā pasaulē, bet Latvijas finālā bija iekļuvušas 25 sievietes, kurām bija visaugstākais novērtējums Facebook balsojumā un žūrijas vērtējumā.

Finālā visām dalībniecēm bija jāpiedalās trīs pārbaudījumos, pēc kuriem tika izvēlētas trīs uzvarētājas - dziedošā aktrise un TV raidījumu vadītāja Vita Baļčunaite, uzņēmēja un sieviešu apģērbu veikala īpašniece Marina Nečipasa un personāla atlases kompānijas darbiniece, divu dēlu māmiņa Viktorija Ustinova.

Visas uzvarētājās balvā saņēma iespēju fotografēties pie erotisko kalendāru meistara Sergeja Kondrašina, bet jau augusta sākumā tiks paziņots, kura no Latvijas uzvarētājām brauks uz Ibizu pārstāvēt Latviju kastinga starptautiskajā finālā un pretendēs uz pasaules slavu un balvām - 150 000 eiro, 12 leģendārā dizainera Kristiāna Lubutēna apavu pāriem un 12 atzītu dizaineru tērpiem.

DELFI Izklaide jau vēstīja, ka Martini kastingā piedalījās arī grupas Triānas parks  dziedātāja Agnese Rakovska, TV seja Elīna Doļģe un dejotāja Viola Abramova, bet no sabiedrībā zināmām dāmām veiksme šoreiz uzsmaidīja Baļčunaitei.

"Šī manā dzīvē ir otrā uzvara konkursā. Pirmoreiz veiksme man uzsmaidīja, kad vēl mācījos pirmajā klasē. Piedalījos talantu konkursā Ko tu proti?, kur skaitīju dzejoli. Kopš uzvaras šajā konkursā man bija tas gods vadīt visus turpmākos skolas pasākumus, un man tā bija lielākā mūža laime!" pēc uzvaras priecājās Baļčunaite.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!