Foto: Publicitātes foto
Dziedātāja Diāna Pīrāgs (attēlā) pašlaik aktīvi strādā pie sava pirmā albuma krievu valodā. Nupat uzņemts videoklips dziesmai, kas būs kā albuma priekšvēstnesis, un filmēšana neparedzamo laika apstākļu dēļ izvērtusies par traku piedzīvojumu.

"Tas būs mans pirmais albums krieviski, un pirmais singls, kam pašlaik top video, būs dziesma par mīlu un magonēm. Līdzīgās noskaņās būs ieturēts viss albums - dziesmas būs par mīlestību, taču tie nebūs parasti viegli gabali par puķēm, bet gan tādi dzīves dzejoļi ar savu ideju," sarunā ar DELFI Izklaide par aktuālo projektu stāsta Pīrāgs, kura pati ir arī viena no dziesmu līdzautorēm.

Videoklips filmēts trīs dienu garumā - pirmajā dienā uzņemtas romantiskas ainas ar magonēm Havana Club telpās un pie jūras, otrajā dienā Diāna filmēta uz skatuves, bet trešajā uzņemti krāšņi kadri Studio 69. Dziedātājas mīļoto vīrieti klipā atveido aktieris Andris Bulis, kurš, starp citu, pēdējā brīdī izglābis Diānu video sakarā.

"Pirms tam man bija sarunāts, ka filmēsies kāds itāļu draugs, taču viņš, kā jau itālis, pēdējā brīdī mainīja plānus. Bulis mani izglāba, jo bija gatavs filmēties jau nākamajā dienā," aktierim pateicīga ir dziedātāja. Jautrību sagādājusi arī magoņu meklēšana klipa vajadzībām - komanda smējusies, ka magones Latvijā tikpat grūti atrast kā papardes ziedu.

Taču vislielākos piedzīvojumus sagādājuši neparedzamie laika apstākļi - ja vienubrīd skaisti spīdējusi saule, nākamajā brīdī aumaļām gāzis lietus.

"Kamēr gaidīju Andri, spīdēja saule, bet viņam atbraucot, sāka gāzt lietus. Nosmējāmies, ka, ja jau viss tāpat slapjš, jāfilmē, kā Andris mani met baseinā. Uz to viņš atbildēja: "Nekādu problēmu!", un iemeta mani ūdenī ar visu kleitu," smejoties notikumus atceras Pīrāgs, priecājoties par to, ka baseina ūdens bijis patīkami silts.

Gaidāmais albums būs kas patiesi kvalitatīvs, un to iecerēts izdot gada beigās Latvijā un, iespējams, arī Krievijā, kur, starp citu, viena no albuma dziesmām jau guvusi necerētu popularitāti. "Negribu, lai manu albumu pārdod par 50 santīmiem Maximā. Gribu izdarīt šo darbu patiešām labā līmenī, lai tas būtu, iespējams, pat kaut kas ekskluzīvs," ieceri atklāj dziedātāja.

Pirmais video no gaidāmā albuma būs gatavs jau pēc Jaunā viļņa, un Diāna ir pateicīga saviem daudzajiem draugiem par milzīgo atbalstu tā tapšanā - dizaineres laipni atvēlējušas dziedātājai tērpus, ļaujot ar skaistajām kleitām pat lēkt baseinā, un arī filmēšanas komanda bijusi enerģijas pilna pat lielo lietusgāžu laikā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!