Foto: F64

Trešdien, 18. jūlijā, dziedātāja Samanta Tīna viesojās Rīgas domē – turp viņu pēc veiksmīgās dalības Baltkrievijas pilsētā Vitebskā notikušā konkursa Slāvu bazārs bija aicinājis Rīgas mērs Nils Ušakovs.

Svinīgajā pieņemšanā Ušakovs ugunīgajai rudmatei uzdāvināja nelielu no Swarovski kristāla veidotu lauvas skulptūriņu, kā arī goda rakstu kā pateicību par Rīgas un Latvijas vārda nešanu pasaulē.

Pieņemšanā Rīgas domē piedalījās arī oficiālie Rīgas kaķi Kuzja un Muris, kuri izrādīja īpaši lielu interesi par Tīnas balto kleitu un nelaida garām iespēju paspēlēties ar tās apakšmalu, ko dziedātāja viņiem arī ļāva un pat samīļoja mazos nebēdniekus.

DELFI Izklaide jau vēstīja, ka aizvadītās nedēļas nogalē Tīna Vitebskā notikušajā konkursā Slāvu bazārs guva vērā ņemamus rezultātus - lai gan Latvijā viņa pēc Jura Millera izplatītās informācijas tiek dēvēta par konkursa uzvarētāju, Samanta ierindojās godpilnajā otrajā vietā un saņēma konkursa pirmo prēmiju 9000 dolāru apmērā.

Par Slāvu bazārs 2012 uzvarētāju kļuva 19 gadus vecais Maķedonijas pārstāvis Bobans Mojsovskis, kurš saņēma Slāvu bazāra grand prix 15 tūkstošu dolāru apmērā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!