Foto: Privātais arhīvs

Grupas Borowa MC līderis, televīzijas un radio raidījumu vadītājs un reklāmas aģentūras Mēmais direktors Aigars Runčis 14. jūlijā apņēmis par sievu ilggadējo draudzeni Agnesi (abi kopā attēlā). Kā atklāj pats mākslinieks, laimīgā diena izdevusies pasakaina vārda vistiešākajā nozīmē.

"Tās bija pasaku kāzas - runcis zābakos apņēma par sievu kaķenīti kurpītēs. Mums bija divi vedēju pāri, un, ņemot vērā to, ka es pats darbojos arī kā kāzu vadītājs, viņi bija ļoti norūpējušies par to, lai viss izdotos.

Bet es kā profesionālis šajā jomā varu teikt - vedēji savu darbu padarīja izcili. Varēja just, ka pavadītas daudzas negulētas naktis, pie tā visa strādājot," sarunā ar DELFI Izklaide par laimīgo notikumu stāsta jaunais vīrs.

Laulības notikušas sestdien, 14. jūlijā, Lēdmanes baznīcā Lielvārdes pusē. "Tā ir vienīgā baznīca Latvijā, kas veidota no guļbaļķiem. Iepazinu šo baznīcu, kas ir vien piecus gadus veca, veidojot raidījumu Izvēlies zaļi, un, tā kā esmu par visu dabisko, man tā iepatikās," stāsta Runčis.

Agnese pēc kāzām pārgājusi vīra uzvārdā. Gredzeni mīti pārim ļoti zīmīgā datumā - nākamajā dienā pēc kāzām Runču pāris atzīmējis attiecību septiņu gadu jubileju.

"Sapratu, ka septiņi gadi ir zīmīgs skaitlis, un laiks attiecībās pavirzīties tālāk. Novembrī Agnesi bildināju, un izlēmām precēties vasarā," stāsta mūziķis.

Runčis smejas, ka pēc kāzām no radiem, protams, saņem neskaitāmus jautājumus par to, kad tad jaunajam pārim būs bērniņi. "Atbildu, ka noteikti būs, bet tuvākajā laikā gan vēl neplānojam. Taču tas, ka bērni būs, pie tam viņu būs daudz, ir vairāk kā skaidrs," laimīgs ir jaunais vīrs.

Foto: Privātais arhīvs

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!