Foto: F64

Šomēnes Latvijas populārākā popgrupa Prāta vētra uzstājās festivālā Нашествие, kas notiek jau kopš 1999. gada (kopš 2009. gada – Tveras apgabalā), un dziesmas Рамочка izpildīšanas laikā uz skatuves notika kas neparasts.

Pirms dziesmas uzsākšanas Renārs Kaupers teica, ka visām meitenēm dziesmas laikā uzmanīgi būs jāskatās uz video ekrāniem, un vienu no viņām gaida pārsteigums.

Tad uz skatuves pagalam samulsusi uzkāpa meitene Valentīna, un drīz vien viņai pievienojās arī Jevgeņijs. "Vaļečka, es tevi ļoti mīlu! Es gribu, lai mūsu laime ilgtu mūžīgi. Vaļa, kļūsti par manu sievu," lūdza Žeņa un pasniedza mīļotajai gredzentiņu.

Vaļa gan izskatījās dikti samulsusi no tik publiska bildinājuma, taču, spriežot pēc viņas reakcijas, drīzumā gaidāmas kāzas.

Prāta vētra šogad atklāja festivālu Нашествие, bet bez viņiem uz skatuves kāpa tādas Krievijā populāras grupas kā Смысловые галлюцинации, ДДТ, Алиса, Аквариум, Чиж и Ко, Земфира, Калинов мост, Парк Горького, Сплин, Ляпис Трубецкой, Чайф un citi mūziķi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!