Foto: Publicitātes foto

Ar otro piegājienu beidzot pabeigts darbs pie Nikolaja Puzikova (attēlā) un deju mūzikas producenta Dween hita Tu esi karsta videoklipa. Pirmo video versiju projekta dalībnieki izlēmuši paglabāt privātai lietošanai, jo tā bijusi "pārāk karsta".

"Es esmu patiesi priecīgs par rezultātu. Mums ar Dween, kuram šis ir pirmais videoklips, viss ļoti patīk, un mēs ar prieku izbaudījām gan pašu filmēšanās procesu, gan arī gala rezultātu. Šī dziesma ir radīta ballītēm, un par to ir arī stāsts mūsu video.

Liels paldies producentam Jānim Jēkabsonam no Tumba TV , ka piekrita tik operatīvi uzņemties šo darbiņu, un paldies visiem, kas piedalījās un atbalstīja," par veikumu priecājas Puzikovs.

Ideja par dziesmas Tu esi karsta vienkāršo sižetisko līniju pieder Jānim, bet video veidošanā tika iesaistīta virkne cilvēku un kompāniju. Video galvenokārt filmēts Rīgas ielās, noslēdzoties populārajā bārā Just.

Karstajā video Puzikovs, kuru iepriekš pazinām kā omīšu mīluli - kārtīgu policistu, kam patīk uzdziedāt šlāgerīšus, redzams pavisam citā apmluā. Jaunais dziedātājs kļuvis par varen iekārojamu zelli, par kura uzmanību, demonstrējot savus pikantos talantus, cīnās bariem skaistu meiteņu.

Pirms šīs videoversijas bija tapusi vēl viena versija, kuru projekta dalībnieki nolēma neizmantot un saglabāt savos privātajos failos, tāpēc arī video pie skatītājiem nonāk ar kavēšanos.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!