Foto: F64

Trešdienas, 25. jūlija, vakarā iepirkšanās centrā Sky&More atklāts Baltijā pirmais pašmāju modes mākslinieka Dāvida veikaliņš David's, kurā turpmāk par pieņemamām cenām ikviens varēs atrast modīgus apģērbus savā gaumē.

"Mode - tas ir skaisti, un man patīk, ka cilvēki valkā manis radītās drēbes. Es ģērbju gan biznesa cilvēkus, gan mūziķus, gan aktierus. Ir dzirdēts, ka cilvēki, kas ir redzējuši manus darbus, vēlas tos iegādāties, taču nezina, kur mani atrast. Tagad Dāvida apģērbi ir pieejami ikvienam," par veikaliņa David's ideju stāsta pats modes mākslinieks.

Viņš atklāj, ka jaunais veikals David's piedāvās gatavos apģērbus dažādām gaumēm, turklāt tērpus būs iespēja pasūtīt tieši savam augumam atbilstošus, un tas viss būs pieejams par labām cenām, laužot mītu par to, ka dizaineru apģērbi ir nesasniedzami dārgi.

Piemēram, pasūtot augumam atbilstošus piecus vīriešu kreklus no paša izvēlēta auduma ar izšūtām pircēja monogrammām, viena krekla cena būs tikai 40 latu. Dāvids apliecina, ka tērpi tiks gatavoti tikai no augstas kvalitātes audumiem, kurus pircējam būs iespēja turpat veikalā izvēlēties.

Veikala atklāšanas pasākums pulcēja Dāvida draugus un paziņas, kā arī vienkāršus modes mīļotājus. Apmeklētāji ar neviltotu interesi iepazinās ar veikala piedāvājumu, uzmērīja tērpus, un dažs jau steidza veikt pirmos pirkumus.

David's atvēršanas svētkos modes mākslinieks cienāja viesus ar dažādu veidu šņabi un tam atbilstošām uzkodām - skābiem gurķiem un siļķmaizītēm.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!