Foto: Publicitātes foto

Dziedātāja Elīna Fūrmane jeb DJ Ella (attēlā), kura jau gandrīz gadu dzīvo un strādā Amerikā, piedāvā savu pirmo videoklipu no tālienes – pazīstamā hita Welcome to the Club modīgāku versiju.

Hits Welcome to the Club, ar kuru Ella pirms pieciem gadiem pieteica sevi kā klubu mūzikas izpildītāju, reanimēts jaunās skaņās, piedaloties reperim Ricky J, un nu tas tiek piedāvāts klausītājiem visā pasaulē komplektā ar modīgu video.

Videoklips uzņemts Amerikā un ieturēts labāko vietējo deju mūzikas klipu stilā. Ella video redzama traucamies smalkā auto pa Amerikas ārēm un dīdžejojot vietējā klubiņā. Latviešu dziedātāja kļuvusi par īstu amerikāņu meiteni - video viņa saposta biksēs ar šīs valsts karoga simboliku, neiztrūkst arī modīgas saulesbrilles.

Lai ikvienam būtu skaidrs, kur klips uzņemts, tajā nemitīgi zibinās arī Holivudas nosaukums un, ievērojot labākās vietējās deju mūzikas tradīcijas, klipā neiztrūkst arī smuki dupši un pupi.

Dziedātāja Latviju pameta pagājušā gada rudenī un kopš tā laika spēlē Amerikas klubos. Fanu lapā Ella nekautrīgi dēvē sevi par Latvijas populārāko jaunās paaudzes deju mūzikas izpildītāju un līdzīpašnieci Rīgas karstākajam deju klubam.

Viņa atklāj, ka gatava smagam darbam, lai gūtu panākumus, apzinās, ka daudzi viņu ienīst, bet priecājas par to, ka vēl lielāks pulks mīl viņu un viņas darbu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!