Foto: Privātais arhīvs

Jūlija pēdējā nedēļas nogalē par precētu vīru kļuvis populārās grupas Instrumenti solists Reinis Sējāns jeb Reynsi. Pēc vairāku gadu draudzības viņš apņēmis par sievu meiteni, ko pazīst jau no skolas gadiem, – Maiju, kura arī darbojas mūzikā.

Par priecīgo notikumu grupa Instrumenti savā Facebook fanu lapā paziņojusi svētdienas, 29. jūlija, vakarā, publicējot apsveikumu jaunlaulātajiem un vairākas glītas kāzu bildes. Priekpilnie fani turpina apsveikt Reynsi ar burvīgo notikumu, sūtot viņam virtuālus sveicienus.

Instrumentu dziedonis apprecējis meiteni no mūzikas aprindām - Maiju Gaili, kura darbojas grupā The WoW. Maija pēc kāzām pārgājusi vīra uzvārdā, kļūstot par Maiju Sējāni, ko lepni paziņo arī sociālajos portālos ar ierakstu: "Mani sauc Maija Sējāne".

Kāzās pāris, kas pazīstams arī ar to, ka allaž ģērbjas ļoti pārdomāti un modīgi, pārsteidza viesus ar īpaši smalkiem tērpiem. Līgava saviem zaļajiem matiem bija pieskaņojusi eleganti zaļgana toņa kleitu, bet īpašu sajūsmu izpelnījies kāds foto, kurā redzams īpašs Maijas tērpa "aksesuārs" - viņas apmetni gaisā tur putniņš.

Abi jaunlaulātie  pazīstami jau kopš skolas laikiem, bet kā pāris kopā ir sešus gadus. Jau pagājušogad Reynsi medijiem solīja, ka nākamvasar apprecēsies, un solījums nav bijusi mētāšanās ar tukšiem vārdiem.

Foto: Privātais arhīvs

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!