Foto: DELFI

Kamēr Krievijā populārais dziedātājs Valērijs Ļeontjevs (attēlā) bija aizceļojis no Maskavas, lai kā viesis uzstātots konkursā Jaunais vilnis Jūrmalā, viņa dzīvoklī iekļuvuši laupītāji un iznesuši divus seifus ar mākslinieka dārglietām.

Ļaundari mūziķa apartamentos Kolokoļņikova šķērsielā iekļuvuši caur sētas durvīm, bet policijai par zādzību paziņojis dziedātāja koncertu rīkotājs Nikolajs Kara.

Kā resursam Life News atklāja kāds likumsargu pārstāvis, zaudējumi pagaidām nav aprēķināti, un Ļeontjeva dzīvoklī strādā operatīvie darbinieki.

Kā noskaidrojuši portāla žurnālisti, noziedznieki no dzīvnokļa iznesuši divus seifus, tos uz vietas dzīvoklī neriskējot atvērt.

Saskaņā ar pagaidām nepārbaudītu informāciju seifos glabājās pieci miljoni rubļu (aptuveni 89 000 latu), kas bijuši paredzēti tuvākajiem izdevumiem. Zagļi tāpat aiznesuši sev līdzi pulksteņus ar briljantiem un skatuvei paredzētus juvelierizstrādājumus, no kuriem daudzi bijuši rotāti ar briljantiem.

"Precīzs nolaupīto lietu saraksts būs zināms vēlāk, kad saskaņosim šo informāciju ar dzīvokļa saimnieka palīdzību," pastāstīja policijā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!