Foto: Publicitātes foto

Vasaras viducī vairāki pašmāju mūzikas mīļotāji, kuri labprāt ieturas restorānā McDonald's, iecienītajā ēstuvē piedzīvojuši patīkamu pārsteigumu – aiz letes pretī smaida populārā mūziķa Ainara Bumbiera (attēlā) priekpilnā seja.

Priecīgo pārsteigumu piedzīvot gadījies tiem Makdonalda cienītājiem, kuri raduši ieturēties ēstuvē pie stacijas laukuma - tieši tur klientus jau kādu laiku apkalpo jaunais mūzikas talants Ainars Bumbieris.

Puisis, acīmredzot, kritis kārdinājumā un izmantojis McDonald's piedāvāto iespēju iegūt "izaicinošu, stimulējošu un dinamisku darbu", ko savienot ar savām muzikālajām aktivitātēm.

Bumbiera vārds mūzikas mīļotājiem nav svešs - puisis sācis dziedāt jau no bērnības, sadarbojies ar daudziem Latvijas skatuves grandiem, bet plašāku atpazīstamību ieguvis, darbojoties savulaik ļoti populārajā puišu grupā Latte.

Diemžēl populārā producenta Jura Millera radītā apvienība izjuka ar skaļu skandālu, un Bumbieris pat tika ierauts geju porno lietā. Skandāls nesalauza talantīgo dziedātāju - viņš atklāti paziņoja par savu biseksualitāti un turpināja radīt sirdij tīkamas muzikālās kompozīcijas.

Sarunā ar DELFI Izklaide Bumbieris apstiprina to, ka šovasar patiešām strādā populārajā ātrajā ēstuvē, un uzsver, ka no šī darba nekaunās, taču darba dunā sīkākiem komentāriem nav gatavs.

Satraukumam par to, ka Bumbieris restorānu biznesa dēļ pametis mūziku, nav pamata - mūziķis atklāj, ka par spīti jaunajam amatam tomēr aktīvi darbojas arī mūzikas frontē, cerot fanus drīzumā palutināt ne tikai ar hamburgeriem un kartupelīšiem, bet arī ar kaut ko muzikālu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!