Foto: DELFI
Saderinājies viens no skaistākajiem Latvijas slavenību pāriem – pazīstamais dīdžejs Gustavito jeb Gustavs Vītoliņš īpaši oriģinālā un aizkustinošā veidā bildinājis skaistumkaralieni un "Latvijas viceprincesi" Sanitu Kubliņu (abi kopā attēlā).

"Idejas par bildinājumu man bija daudz un dažādas. Gribējās, protams, ko grandiozu, bet, tā kā mums ir mazais, un man nav iespējas nozagt Sanitu, bet mazo kaut kur atstāt uz vairākām stundām, izlēmu viņu iesaistīt procesā.

Pasūtīju mazajam krekliņu ar uzrakstu "Mammu! Vai precēsi manu fāterīti?", uzvilku viņam mugurā, iedevu rokās kastīti ar gredzentiņu un pasaucu Sanitu," sarunā ar DELFI Izklaide īpaši oriģinālo bildināšanas veidu atklāj populārais dīdžejs.

Sanita bildinājumu negaidījusi un bijusi nelielā šokā par skaisto pārsteigumu, taču galu galā teikusi "jā" vārdu. Nu skaistais pāris sācis domāt par to, kad, kur un kā svinēt kāzas, taču nesteigsies un visu darīs pārdomāti. "Tuvākā mēneša laikā noteikti neprecēsimies," smejas laimīgais Gustavito.

Pazīstamais dīdžejs un skaistuma karaliene kopā ir jau vairākus gadus, un pagājušā gada oktobrī pasaulē nāca abu pirmā atvasīte - dēliņš Dominiks.

Pēc bērniņa dzimšanas Sanita velta laiku mazulim un pa burziņiem nezīmējas, savukārt Gustavito turpina priecēt labas mūzikas mīļotājus klubā Coyote Fly. Sanita gan iepriekš izteikusies, ka jūtas laimīga savā mazajā ģimenītē arī bez precībām un nejūt vajadzību attiecības nokārtot oficiāli, taču mīļoto vīriešu kopīgais bildinājums acīmredzot licis viņai mainīt domas.

Foto: Privātais arhīvs

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!