Foto: F64

Jau no astoņdesmitajiem gadiem populārais mūziķis Roberts Gobziņš (attēlā), kurš tagad kā dīdžejs darbojas Rīga radio, augusta sākumā iestūrējis laulības ostā. Dīdžeju sveic radio komanda un viņa talanta cienītāji; tiesa, pats jaunais vīrs jauniegūtajā statusā vēl ir nedaudz kautrīgs.

Par nedēļas nogalē notikušo priecīgo notikumu sociālajos portālos pirmdienas, 6. augusta, rītā paziņoja Rīga radio. "Svinīga vēsts! Roberts Gobziņš ir apprecējies," tika ierakstīts radiostacijas Twitter kontā, kamēr portālā Facebook radio publicēja glīti saposta jaunā vīra bildi.

Sarunā ar DELFI Izklaide pats Gobziņš gan ir visai pārsteigts par radio kolēģu aktivitātēm. "Bet varbūt tas ir apsveikums man dzimšanas dienā?" neizpratnē ir Gobziņš. Viņš mulsi skaidro, ka apprecējies diez vai esot - pašlaik viņam ir citas rūpes.

"Man pašlaik svarīgāk ir sarūpēt malku ziemai. Varbūt jūs zināt, kam ir malka?" satraukts minstinās jaunais vīrs. Izskatās, ka nu Gobziņš jau apjautis lielo laimi, jo portālā Facebook abi ar mīļoto - Madaru Romanovsku - nomainījuši statusus, norādot ka ir precējušies.

Interesanti, ka vēl pagājušā gada vasarā Gobziņš intervijā DELFI Izklaidei bilda, ka esot "nolicis uz altāra savu vientulību" un "nevarētu sevi sadalīt divos gabalos", izslēdzot iespēju kādreiz apprecēties.

Arī precēta vīra kārtā mūziķis no saviem vārdiem neatkāpjas un pēckāzu skurbulī bilst, ka savas domas par precībām nav mainījis.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!