Foto: DELFI

Mēnesi pirms sava skandalozā videoklipa Dziļāk vēl publiskošanas mūziķis Sandis Kiops (attēlā) DELFI Izklaide lasītājiem ekskluzīvi piedāvā  ieskatīties tā pirmajos kadros, kuros redzama gan puskaila Kombuļu Inese, gan citas pupainas daiļavas.

Darbu pie video, kas jau tapšanas laikā kļuvis par Latvijā visu laiku aprunātāko mūzikas klipu, Kiops sāka jau pavasarī, izsludinot konkursu meitenēm ar smukiem pupiņiem. Vasaras vidū ar vērienīgā konkursā izvēlētās skaistules nofilmēšanu tika aizsākts darbs pie video.

Kad likās, ka nekas trakāks Kiopa sakarā vairs nevar notikt, viņš paziņoja, ka videoklipam pievienojas arī estrādes dīva Kombuļu Inese, kura mākslas vajadzībām bija gatava kaila lustēties Rīgas centrā.

atklāj Kiops, nu galvenā filmēšanas daļa noslēgusies - vēl gan jāpiefilmē pāris kadriņi, bet pats labākais jau paveikts. Kamēr vēl norit montāžas darbi, Kiops portāla lasītājiem piedāvā ekskluzīvu iespēju ieskatīties video pirmajos kadros, kā arī novērtēt dziesmas stilīgo skanējumu.

Video redzamas neķītrības, kas notika kluba Jockey telpās, filmēšanas laikā, kad kailā meitene sāka iekaustīt Kiopu ar pātadziņu, kā arī Kombuļu Inese, kura pirms izģērbšanās izsaka pavedinošu piedāvājumu, un, protams, Kiopa slavenais "Pīlādžogas spēriens".

Dziļāk vēl pilns video būs gatavs septembra vidū, bet jau pavisam drīz tautai būs iespēja iepazīties ar hita skanējumu - Dziļāk vēl pirmatskaņojums notiks 11. augustā mūzikas festivālā Pīlādžoga 2012, kurā kā hedlaineri uzstāsies tieši Kiops un Kombuļu Inese.

Vakars būs varen karsts, jo bez sen gaidītā hita pirmatskaņojuma tautu gaida arī Kombuļu Ineses publiskā izģērbšanās un Ineses apakšveļas izsole.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!