Foto: LETA
Pazīstamais britu popmūzikas dziedātājs Mika (attēlā) beidzot oficiāli apstiprinājis jau vairākus gadus izskanējušās baumas, ka viņš varētu būt gejs. Tagad viņš atzinis, ka patiešām ir gejs.

Mika līdz šim kautrīgi bija izteicies par savu seksuālo orientāciju, ne noliedzot, ne apstiprinot runas par viņa homoseksualitāti.

Baumas par Mikas homoseksualitāti pirmo reizi izskanēja jau kopš viņa debijas mūziķu aprindās 2007. gadā, tāpēc arī informācija, ka šīs baumas izrādījušās patiesas, nav liels pārsteigums.

Divdesmit astoņus gadus vecais mūziķis intervijā žurnālam Instinct atklāti izteicās par savu seksualitāti un pat atklāja, ka dziesmas viņa jaunajā albumā The Origin of Love visas veltītas mīlas jūtām pret vīriešiem.

Runājot ar geju žurnāla pārstāvi, viņš izteicās: "Ja jūs man vaicājat, vai esmu gejs, es atbildu - jā. Vai šīs dziesmas ir par manām attiecībām ar vīriešiem? Es atbildu - jā. Un tikai ar mūzikas palīdzību es atradu spēku samierināties ar savu seksualitāti ārpus dziesmu vārdu nozīmes. Tā ir manas dzīves realitāte."

Šī ir pirmā reize, kad Mika ir tieši atzinis savu homoseksualitāti. Pirms trim gadiem hita Grace Kelly autors apgalvoja, ka viņam nepatīk sev piekārt etiķetes, bet atzina, ka ir biseksuāls.

Toreiz viņš kādam holandiešu žurnālam sacīja: "Es nekad neesmu sev piekāris etiķetes. Bet ar to es negribu sacīt, ka esmu ierobežojis savu dzīvi. Es nekad neierobežoju sevi tajā, ar ko es guļu. Sauciet mani, kā vien vēlaties. Sauciet mani par biseksuālu, ja vajadzīgs kāds apzīmējums."

Lai gan dziedātājs nav noliedzis savu seksualitāti, viņš ar to arī nav lielījies, ļaujot faniem izdarīt minējumus par viņa intīmo dzīvi. Arī šobrīd nav zināms, vai viņš ir iesaistījies kādās attiecībās, vai ne.

MIKA: Big Girl (You Are Beautiful)

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!