Foto: DELFI

Ceturtdienas, 9. augusta, pēcpusdienā ar svinīgu pasākumu un modīgāko pilsētas personāžu klātbūtni Rīgā atvērts jauns itāļu apavu veikals La Buccia Fine Shoes, kas lutinās pašmāju kurpju mīļotājus ar pasaulē slaveniem, bet Latvijā vēl nezināmiem apavu zīmoliem.

Svinīgais atklāšanas pasākums pulcēja daudzus modes interesentus, tostarp klāt bija allaž eleganti ģērbtā dziedātāja Diāna Pīrāgs un modes blogere Agnese Kleina, kura allaž izceļas ar oriģinālu apavu izvēli.

Pasākums notika itāļu noskaņās, jo tieši no Itālijas arī nāk smalkās kurpes, kuras turpmāk būs nopērkamas veikalā Brīvības ielā 73. La Buccia tulkojumā no itāļu valodas nozīmē augļu vai dārzeņu mizu, ar ko pārnestā nozīmē var apzīmēt arī apģērbu, kurš apsedz cilvēka kailumu.

"La Buccia zīmola filozofija ir papildināt ne tikai cilvēka fizisko, bet arī garīgo skaistumu, ko nodrošina komforta, pārliecinātības un estētiskas baudas sajūtas," pasākumā uzsvēra La Buccia dibinātāja un namamāte Tatjana Voitenko.

Veikala dizaina idejai par pamatu kalpo mūsu platuma grādos izplatītākā mizas asociācija - kartupeļa miza, kas ir galvenais veikala iekārtojuma un mēbelējuma motīvs.

Kā uzsver veikala saimnieki, Latvijā valda milzīgs pieprasījums pēc smalka dizaina un augstas kvalitātes itāļu apaviem, taču diemžēl pie mums pārsvarā pieejami tikai ekonomiskās klases apavi. Tāpēc, atgriežoties cilvēku pirktspējai, uzņēmēji piedāvā iespēju beidzot iegādāties ko patiešām labu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!