Foto: Mango
Uzņēmējs un bijušais Latvijas premjerministrs Vilis Krištopans (attēlā) ir kārtīgs trīs bērnu tēvs, un, lai gan visi trīs viņa bērni jau pieauguši, Krištopans aplaimots tikai ar vienu mazbērniņu. Uzņēmējs sirdī cer, ka bērni tomēr ķersies pie lietas un arī viņš pēc kāda laika varēs auklēt kuplu mazbērnu pulciņu.

"Man šķiet, ka Mārim Gailim jau ir desmit mazbērni, bet man ir tikai viens! Kādreiz es arī domāju, ka man būs desmit mazbērni, bet tagad izskatās, ka līdz tam būs ilgi jāgaida," sarunā ar DELFI Izklaide bēdīgs spriež Krištopans.

Viņš pats izpildījis kārtīga latvieša pienākumu, sarūpējot trīs atvasītes - Krištopanu ģimenē aug divi dēli Kaspars un Kristaps, kā arī meita Nikola. Lai gan vecākajam dēlam Kasparam jau krietni pāri 30 un viņš jau divus gadus dzīvo laulībā ar TV dīvu Maiju Rozīti, kurai jau arī meitas gadi aiz muguras, savienība ar bērniņiem nav svētīta.

Deviņpadsmitgadīgā Krištopanu meita Nikola jau saderinājusies, bet mazdēlu pazīstamajam uzņēmējam pagaidām sarūpējis tikai dēls Kristaps, kurš no puisēna māmiņas diemžēl jau šķīries.

Neskatoties uz visu, Krištopans tomēr nezaudē cerību par to, ka reiz pa ģimenes māju skraidīs kupls mazbērnu pulciņš, taču pats nekaitinot bērnus ar jautājumiem par to, kad tad būs mazbērniņi.

"Šajā ziņā esmu demokrātisks - es ne spiežu, ne mudinu bērnus gādāt atvasītes," smejas uzņēmējs, piebilstot, ka, protams, ļoti priecātos par kādu priecīgu vēsti ģimenē.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!