Foto: AFP/Scanpix

Itāļu aktieris Mikēle Plačido, kurš daudziem televīzijas skatītājiem palicis labā atmiņā pēc kulta seriāla Astoņkājis (La Piovra), 14. augustā apprecējies, taču viņa kāzas dzimtenē izraisījušas pretrunīgu reakciju – lieta tāda, ka Plačido sieva ir par viņu 37 gadus jaunāka.

Plačido šogad nosvinēja 66. dzimšanas dienu, bet viņa sieva - aktrise Federika Vinčenti - ir tikai 29 gadus veca. Tiesa, civillaulībā pāris dzīvo jau sen, un pāris audzina savu sešus gadus veco dēlu Gabriēli.

Kā vēsta itāļu mediji, nav zināms, kāpēc aktieri salaulājušies pēc tik ilgas kopdzīves, tomēr kāzas esot bijušas krāšņas, turklāt līgava vēlējusies, lai visapkārt būtu tropu orhidejas. Viņi apprecējušies vecā Čisterčino pilsētiņas baznīcā, un uz kāzām esot bijuši uzaicināti aptuveni 200 tuvākie draugi.

Bez Gabriēles aktierim ir vēl četri bērni - 24 gadus vecs dēls Inigo no attiecībām ar Virdžīniju Aleksandru, kā arī vēl trīs bērni no laulībām ar aktrisi Simonetu Stefanelli (kino skatītājiem viņa varētu būt palikusi atmiņā kā Maikla Korleones (Ala Pačino) skaistā sicīliešu sieva Apollonija filmā Krusttēvs (1972).

Arī šobrīd 36 gadus vecā Mikēles meita Violante Plačido ir kļuvusi par visai populāru aktrisi un dziedātāju. Viņas pēdējās filmas ir The American kopā ar Džordžu Klūniju un Ghost Rider: Spirit of Vengeance ar Nikolasu Keidžu.

Lai gan slaveni pāri ar ievērojamu vecuma starpību vienmēr izpelnās īpašu uzmanību, Plačido un Vinčenti šajā ziņā nav rekordisti - amerikāņu režisora Vudija Allena un viņa bijušās sievas Mias Ferrovas adoptētās korejiešu meitas Sun-Ji Previnas vecuma starpība ir 38 gadi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!