Foto: Vida Press
Astoņdesmit sešus gadus vecā Albas hercogiene (attēlā), kura pagājušajā gadā apprecējās ar savu daudz jaunāko draugu Alfonso Diasu, šobrīd kopā ar vīru atpūšas Formenteras pludmalē un nereti redzama, tērpusies rozā brillēs, krāsainā bikini un ziediņiem rotātā frizūrā.

Kā novēroja visuresošie paparaci, ārkārtīgi bagātā Albas hercogiene, kura pazīstama ar ekstravagantu gaumi un izgājieniem, pludmalē atpūtās vīra un draudzenes sabiedrībā. Hercogiene mundri šļakstījās jūras piekrastē, sauļojās un baudīja atvēsinošos dzērienus.

Pastaigā pa pludmali ņiprā sirmgalve devās, tērpusies zaļā, caurspīdīgā tunikā. Viņu acīmredzot neuztrauca ar vecumu saistītās ādas problēmas, piemēram, krokas, celulīts un izstaipījumi.

Kā vēsta ārvalstu prese, Alfonso neizskatījās īpaši labāk, atklājot citu atpūtnieku skatieniem netrenēto ķermeni vecmodīgos pludmales šortos.

Albas hercogiene, kurai ir vairāk titulu nekā Anglijas karalienei Elizabetei II, pie trešā vīra tika 2011. gada oktobrī. Diasam bija jāparaksta vienošanās, saskaņā ar kuru viņš atteicās no pretenzijām uz sievas īpašumu. Lai gan hercogiene lielu daļu savas bagātības norakstījusi radiniekiem, viņas rīcībā palicis vēl daudz nekustamā īpašuma.

Lai gan daudzi baumoja par šīs laulības drīzo izjukšanu, Alfonso joprojām ir kopā ar Albu un ne tikai nepretendē uz viņas īpašumu, bet patiešām izturas kā mīlošs un gādīgs vīrs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!