Foto: DELFI

Populārā latviešu dziedātāja Liene Šomase (attēlā), kura pirms gada izšķīrās no savas meitiņas Gabrielas tēva, ilgi baudīja brīvas sievietes statusu, apmeklējot dažādus publiskus pasākumus, bet aizvadītajā nedēļā viņa sabiedrībā izgāja kopā ar jaunu pavadoni.

Aizvadītajā nedēļā Šomase apmeklēja viesnīcas Elizabete vasaras sezonas slēgšanas ballīti, un uz šo pasākumu dziedātāju pavadīja uzņēmējs Alvis Sārs (abi attēlā), kurš vakara gaitā no savas dāmas neatkāpās ne soli.

Lai gan pati dziedātāja no komentāriem par jaunajām attiecībām atsacījusies, viņas pavadonis bijis runātīgāks un žurnālam Kas jauns pastāstījis, ka, iepazīstoties ar Lieni, kura Latvijā ir gana populāra, viņš zinājis, ar ko jārēķinās.

"Ja no vilka baidies, tad mežā neej! Kad cilvēks izdara savu izvēli, tad arī pieņem situāciju tādu, kāda tā ir. Es zināju, kas mani sagaida, ja kaut kur aiziešu ar Lieni. Un domāju, ka šī nebūs pēdējā reize, kad redzēsiet mūs kopā," viltīgi komentējis Sārs.

Par to, ka dziedātājas privātajā dzīvē notikušas pārmaiņas, liecina arī viņas aktivitātes Facebook profilā - pirms mēneša viņa paziņoja, ka ir no attiecībām brīva sieviete, bet tagad viņas profilu rotā paziņojums, ka dziedātāja uzsākusi attiecības, bet tās ir sarežģītas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!