Foto: Kadrs no video

Džeka Keruaka kulta romāna Ceļā (On the Road) adaptāciju uz lielajiem ekrāniem skatītāji gaida daudzu iemeslu dēļ, bet jo īpaši, pateicoties jaunās aktrises Kristenas Stjuartes (attēlā) dalībai filmā.

Aktrise ilgtoši tika cieši saistīta ar Krēslas sāgas filmām, bet centās izlauzties no monotonā Bellas tēla, līdz ieguva galveno lomu lentē Sniegbaltīte un mednieks.

Tāpat presē plaši aprakstīts, kā Stjuartes īslaicīgās attiecības ar filmas precēto režisoru Rūpertu Sandersu izjauca Krēslas "saldo pārīti" Stjuarti un Robertu Patinsonu.

Kā redzams jaunās filmas reklāmas treilerī, Kristenai būs sekss ar uzreiz diviem filmas varoņiem, kurus atveido Sems Railijs un Garets Hedlunds.

Divdesmit divus gadus vecās aktrises partneri jaunajā filmā ir arī Kērstina Dansta, Eimija Adamsa, Vigo Mortensens, Toms Staridžs, Alise Braga, Stīvs Bušemi, Terenss Hovards un Elizabete Mosa. Tās režisors ir Volters Saless.

"Šķiet mazliet nenormāli to tagad skatīties," Kristena, runājot par seksa ainām, izteikusies intervijā mūzikas televīzijas kanālam MTV. "Man sev jājautā, kas ir šī sieviete, bet laikam jau katra aktrise izjūt, ka tā tam vienkārši jābūt. Tas notika citā pasaulē un citā vidē, un man šķita, ka tas arī norisinās ārpus manis," sacīja aktrise.

Stjuarte filmā atveido tās varoņa Dīna Moriartija 16 gadus veco līgavu. Filma jau pieteikta Kannu festivāla programmai nākamā gada maijā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!