Foto: Mango

Krievijā leģendārais dziedātājs Josifs Kobzons (attēlā) nesenā intervijā atminējies, ka joprojām ar šausmām atceras gadījumu, kad viņa lidmašīnai reiz Rīgas lidostā nācies piezemēties, neizlaižot šasiju.

Kā vēsta Ukrainas izdevums Факты, mūziķim, neskatoties uz milzīgo ceļojumu un pārbraucienu pieredzi, joprojām ir ļoti bail lidot.

"Mani pārņem bailes, kad lidmašīna nokļūst turbulences zonā un stipri kratās. Atceros lidojumu no Singapūras uz Austrāliju, kad mūs mētāja kā skaidiņu jūrā. Toreiz gan es ļoti nobijos," intervijā izteicies dziedātājs.

Savukārt 1971. gadā, kad Rīgas lidostā lidmašīna nevarēja izlaist šasiju, esot bijis vēl briesmīgāk, jo lidmašīna nosēdās "uz vēdera", un šis incidents dziedātājam varēja beigties letāli.

"Bet panikā es nekrītu, kaut kā mierīgi uztveru visas situācijas. Nebaidījos ne Afganistānā, ne Černobiļā, ne arī tad, kad devos pie teroristiem, kas bija sagrābuši par ķīlniekiem mūzikla Норд-Ост skatītājus Maskavā," savu vīrišķīgo nostāju skaidroja dziedātājs.

Kobzons arī atzina, ka neieredz "žurkas, peles un visādus rāpojošus riebekļus", no kuriem viņš "vienkārši baidās".

Estrādes mūzikas veterāns 11. septembrī svinēs 75. dzimšanas dienu un dosies savā pēdējā koncertturnejā, lai sniegtu koncertus visās bijušajās Padomju Savienības republikās un Izraēlā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!