Foto: DELFI

Šova Okartes skatuve otrās sezonas uzvarētājs un galvenās lomas atveidotājs mūziklā Dzimuši mūzikai Mārtiņš Ruskis (attēlā) klausītāju vērtējumam nodevis jaunu singlu - studiju gada atklāšanas svētkiem Studentu Paradīze veltītu himnu Viena paradīze.

$sound_file = "http://www.delfi.lv/temp/audio/Martins_Ruskis_Viena_paradize_160kbps.mp3"; include "$includes_dir/articleincludes/audioplayer.inc"; ?>
"Saņemot piedāvājumu uzrakstīt himnu studentiem un viņu Paradīzei, uzreiz sapratu, ka tas ir manos spēkos. Svarīgākais bija atrast īstos cilvēkus, ar ko to kopā paveikt.

Man paveicās, ka visi, ar kuriem sadarbojos, saprata manas vēlmes dziesmas sakarā, un gala rezultāts mani apmierina. Šī bija pirmā reize, kad rakstīju dziesmu speciāli kādam pasākumam, un domāju, ka tā nebūs pēdējā," spriedis jaunais dziedātājs.

Visi Ruska talanta cienītāji studentu himnas pirmatskaņojumu dzīvajā izpildījumā varēs baudīt 21. septembrī Arēnā Rīga, kur topošos un esošos studentus pulcēs jau par tradīciju kļuvušais pasākums Studentu Paradīze 2012, kas notiks jau sesto gadu.

Šogad pasākuma apmeklētājus sagaida sešas skatuves un 70 mākslinieki, starp kuriem būs Latvijas elektroniskās mūzikas zvaigzne Gacho, humoristiskākā Latvijas grupa Labvēlīgais tips, Latvijas roka leģenda Dzelzs vilks, Musiqq, 4 Vēji, Transleiteris, DJ Quest no Igaunijas un daudzi citi pašmāju un ārvalstu viesi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!