Foto: Kadrs no video

Britu televīzija saņēmusi daudz sūdzību par nedēļas nogalē notikušo talantu šova X-Factor pārraidi, kurā tīkliņkombinezonā ģērbusies Britnijas Spīrsas dubultniece (attēlā) izpildīja par neparasti vulgāru atzītu priekšnesumu.

Trīsdesmit divus gadus vecā striptīzdejotāja un dziedātāja uzstājās ar skatuves vārdu Lorna Blisa un ar lepnumu izrādīja savu augumu tērpā, kas sastāvēja no spilgti zaļa bikini un caurspīdīga, vienlaidus trikotāžas kombinezona tīkliņa rakstā.

Kā vēsta izdevums Daily Mail, blondīne izpildīja Britnijas Spīrsas skaņdarbu Dance Till The World Ends, kā arī burtiski metās virsū tiesnešiem Lūisam Velšam un Gerijam Bārlovam, tiecoties viņus savaldzināt ar erotiskām kustībām.

Papildus nesen saņemtajām sūdzībām, televīzija arī atzinusi, ka šova X Factor reitings samazinājies līdz astoņiem miljoniem skatītāju, kas ir par diviem miljoniem mazāk nekā pagājušajā gadā.

Kritiķi uzskata, ka skatītājiem jau apnikuši bezgaumīgie izlēcieni, ar kuru palīdzību daudzi dalībnieki cenšas piesaistīt uzmanību, kā arī šova translācija bērniem pieejamā raidlaikā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!