Foto: Privātais arhīvs
Dziedātāja E.Lena jeb Jeļena Vavilova (attēlā), kuru fani iepazina kā seksīgu blondīni, negaidot pilnībā mainījusi imidžu – viņa pēc desmit gadiem gaišmates tēlā atgriezusies pie dabīgi brūnās matu krāsas.

"Doma mainīt matu krāsu man bija jau sen. Pirmo reizi matus blondus nokrāsoju, kad man bija 15 gadi, un tā arī nostaigāju desmit gadus. Bet pēdējā laikā, ejot pie friziera piekrāsot matu saknes, allaž iedomājos par to, ka varētu taču atgriezties pie savas dabīgās matu krāsas.

Vienīgi ilgi bija žēl krāsot, jo blondie mati man izskatījās tiešām koši un skaisti, pie tam - tie bija gari un biezi. Kad atbraucu uz Ukrainu, te visi vispār apbrīnoja manus matus, jo šeit reti var sastapt blondīni, kur nu vēl ar dabīgi gariem matiem, šeit gandrīz visām tie ir pieaudzēti.

Bet tomēr daba ņēma virsroku, un es atgriezos pie sava dabīgā matu toņa," sarunā ar DELFI Izklaidi imidža izmaiņas skaidro E.Lena. Matus viņa izvēlējusies arī nedaudz saīsināt.

Ja iepriekš dziedātāju fani bija raduši redzēt kā draisku blondīni - ar iesauļotu ādu, garām kājām un lielisku augumu, jaunajā imidžā E.Lena atstāj jau nopietnas sievietes iespaidu.

"Nezinu, iespējams kaut kas manī ir mainījies arī iekšēji, es šobrīd jūtos tāda, kādai man arī jābūt - īsta. Prieks, ka arī apkārtējiem cilvēkiem ļoti patīk manas pārmaiņas-  vēl neesmu saņēmusi nevienu negatīvu komentāru.

Ir, protams, tādi, kuri pirmajā brīdī reaģē ar šoku un prasa, kur palika garie, blondie mati. Bet es uzskatu, ka cilvēkam ir jāmainās. Visi apkārt taču mainās, pārkrāsojas, taisa jaunus griezumus, pieaudzē matus - kāpēc man visu laiku jābūt vienādai," smejas dziedātāja.

Viņa esot ļoti apmierināta ar pārmaiņām, bet pagaidām laika trūkuma dēļ nav ļāvusies kārtīgai foto sesijai, kurā atrādīt jauno imidžu sava talanta cienītājiem.

Galerijā: E.Lena blondīnes tēlā un ar jauno frizūru.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!