Foto: Privātais arhīvs

Ar titulu The Family Values Award no konkursa Mrs Globe, kas notika Palmspringsā, Kalifornijā, atgriezusies Latvijas pārstāve - trīs meitu māmiņa un vietējo skaistuma konkursu rīkotāja Liene Skulme (attēlā pa labi).

Konkursā Mrs.Globe 2012 kopā piedalījās 45 dalībnieces - precētas sievietes no visas pasaules valstīm, un Latvijas pārstāvei izdevās iekļūt finālā, tas ir, piecpadsmit labāko vidū.

Katru dienu konkursa dalībniecēm notika mēģinājumi - meiteņu grafiks bijis varen noslogots, turklāt nepārtraukti bijis jābūt formā un labi jāizskatās, jo bieži bija jāpiedalās fotosesijās un jāsniedz intervijas. Miegam laika bijis maz, taču gūtās emocijas - fantastiskas.

"Patiesībā šis skaistuma konkurss ir daudz sirsnīgāks un dziļāks, nekā biju sākumā domājusi, bet var jau būt, ka esmu vienkārši ļoti emocionāls cilvēks.

Konkursā piedalījās arī meitenes, kuras savā dzīvē ir daudz cietušas. Viena bija invalīde, gadu pavadījusi uz gultas, bet tagad piedalās konkursā, cita bijusi smagi piekauta, ārsti un līdzcilvēki palīdzējuši viņai atgūties, un tagad viņa atkal ir skaista, jauna sieviete.

Vēl cita dalībniece ir gadiem cīnījusies ar milzīgu lieko svaru, bet tagad izskatās apbrīnojami ar saviem trim bērniem. Tajā visā iedziļinoties, es saprotu, ka man nav, par ko sūdzēties," sarunā ar DELFI Izklaide emocijās dalās Latvijas pārstāve konkursā.

Rezultātā par Mrs Globe 2012 tika kronēta ukrainiete Anna Šapova, kura savā valstī esot populāra TV dīva. Savukārt Skulme ieguvu titulu The Family Values Award, kas esot ļoti liels gods.

Skulme kļuva arī par Mrs Globe 2012 Smile programmas seju, tāpēc konkursa norises vietā bija izvietoti skaisti plakāti ar Lienes smaidu. Interesanti, ka Skulmes kontā jau ir viena balva par smaidu - pagājušā gada konkursā Mrs Universe 2011 Skulme ieguva titulu Mrs Universe 2011 Smile.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!