Foto: Privātais arhīvs
Amerikāņu repera Snoop Dogg vecākais dēls internetā publiskojis attēlus, kuros redzams, kā viņš kopā ar tēvu smēķē marihuānu.

Sociālajā tīklā Twitter publicētajās fotogrāfijās skatāms, kā slavenību vidū kvēlākais marihuānas atbalstītājs, 40 gadus vecais Snoop Dogg, jau no paša rīta ievelk "zālītes" dūmu kopā ar savu astoņpadsmitgadīgo dēlu Kordi Broudsu.

Citā attēlā Korde tēva uzraudzībā mācās tīt lielu marihuānas cigareti. Attēlus jaunietis parakstījis ar vārdiem: "Labrītiņ visiem".

Kā vēsta ārvalstu plašsaziņas līdzekļi, Snoop Dogg vecākais dēls, protams, arī vēlas kļūt par reperi un jau izgudrojis sev skatuves vārdu Spank Danky. Iepriekš puisis strādājis par modeli, reklamējot zīmola Ed Hardy peldbikses.

Šā gada jūlijā Snoop Dogg saņēma aizliegumu uz diviem gadiem iebraukt Norvēģijā, jo lidostas pārbaudē viņa mantās atklāja marihuānu.

Starp citu, aktrise Kamerona Diasa iepriekš atzinusi, ka jaunībā, kad viņš vēl nebija pazīstams mūziķis, no Snoop Dogg pirkusi marihuānu.

Nesen reperis paziņojis, ka vēlas pieņemt jaunu vārdu - Snoop Lion, un turpmāk pievērsīsies regeja mūzikai, jo no hiphopa esot noguris. 

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!