Foto: DELFI

Svētdien, 23. septembrī, LNT studijā tika dota zaļā gaisma televīzijas šova Dziedošās ģimenes ceturtajai sezonai, un pirmajā raidījumā žūrija un televīzijas skatītāji izvēlējās pirmās piecas ģimenes, kas turpinās cīņu par muzikālākās saimes titulu.

Kā raidījuma sākumā pastāstīja šīs sezonas vadītāji - brāļi Atis un Jānis Auzāns, šova ceturtās sezonas dalībnieku atlasēm tika saņemts rekordliels pieteikumu skaits - šoreiz šovā piedalīties vēlējās 101 ģimene, no kurām tika izvēlētas tikai 20 interesantākās un talantīgākās.

VIDEO: šova Dziedošās ģimenes pirmā raidījuma aizkulises

Šova žūrijā šajā sezonā darbosies labestības projektu Eņģeļi pār Latviju un Labestības diena vadītāja un veidotāja Katrīne Pasternaka, komponists un pianists Mārtiņš Brauns, kā arī televīzijas raidījumu vadītāja, trīs bērnu mamma un stila eksperte Gundega Skudriņa.

Pirmajā šova raidījumā savus priekšnesumus demonstrēja 10 ģimenes, no kurām žūrijas un skatītāju balsojuma kopvērtējumā uz nākamo kārtu tika Smildzēju ģimene no Talsiem, Vīgupu ģimene no Bauskas (attēlā), Laicānu saime no Balviem, Noviki no Lubānas novada, kuri saņēma augstāko vērtējumu no žūrijas, un tautiskā Tihovsku ģimene no Ludzas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!