Foto: EPA/LETA

Holivudas aktieris Džons Travolta (attēlā) nesen atklājis, ka pēc dēla traģiskās nāves pirms trim gadiem plānojis pamest karjeru un doties pensijā. Tomēr pēc ilgām pārdomām aktieris nolēmis atgriezties uz lielā ekrāna.

"Pirms dažiem gadiem zaudēju dēlu, un man netrūka laika pārdomām par pensiju. Saņēmu milzīgu atbalstu no dažādiem cilvēkiem, faniem un ģimenes, un beidzot nolēmu atgriezties darbā," intervijā ārvalstu presei sacīja "Zelta globusa" balvas ieguvējs par lomu filmā Get Shorty.

Aktiera pirmā loma pēc ilgāka pārtraukuma ir režisora Olivera Stouna filmā Savages par Meksikas narkotiku karteli, kas nodarbojas ar augstas kvalitātes narkotiku piegādi no ASV.

Kā izteicies Travolta, viņa varonis ir "atbaidošs aģents", kurš papildus cīņai pret narkomafiju iedzīvojas gan uz nelaimīgu, pie narkotikām pieradinātu jauniešu rēķina, gan piemāna arī pašus narkobaronus.

Travolta popularitāti ieguva jau jaunībā, piedaloties mūziklos Grease un Saturday Night Fever. Vēlāk viņš kļuva par kulta kino aktieri ar straujiem karjeras kritumiem un kāpumiem, līdz atkal atgriezās ar režisora Kventina Tarantīno filmu Lubene (Pulp Fiction).

Jau ziņots, ka 2009. gada sākumā Travoltas 16 gadus vecais dēls Džets nomira no Kavasaki sindroma izraisītas lēkmes ģimenes mājas vannasistabā Bahamu salās. Aktierim ir vēl divi bērni - 12 gadus vecā Ella Blū Travolta un Bendžamins Hanters Kaleo Travolta, kurš piedzima 2010. gada novembrī.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!