Foto: F64

Ja vīrietis, uzaicinot dāmu uz romantisku filmu skatīšanos divatā, vēlas, lai vakars beigtos ar kaislīgu seksu, būs jāņem vērā daži priekšnosacījumi. To, ar kādām filmām pavedināt dāmas, iesaka Latvijas pazīstamākā seksa eksperte Rita Lasmane (attēlā).

"Pirmkārt, vēlos atgādināt, ka sievietei nekas nevar būt erotiskāks par sarunu. Bet, ja vēlas filmu, jārēķinās ar to, ka vīriešus un sievietes tomēr uzbudina atšķirīgas lietas.

Taču, tā kā parasti tomēr sieviete ir galvenā noteicēja, vai sekss būs vai ne, šajā gadījumā vīriešiem būs jāpiemērojas sievietes gaumei," sarunā ar DELFI Izklaide skaidro Lasmane.

Viņa aicina vīriešus, kas meklē filmu erotiskam vakaram, turēties pa gabalu no tradicionālā banālā Titānika, bet piedomāt pie izvēles, lai pārsteigtu dāmu ar ko jaunu.

"Derēs jebkura filma, kas ir romantiska un ar laimīgu noslēgumu. Ja sieviete redz, ka vīrietis izvēlējies filmu, kas viņai patīk, tas iedarbina pateicības jūtas pret partneri, tāpēc iespēja, ka vakars beigsies ar seksu, palielinās.

Ja vēlas sievieti pārsteigt ar īpaši erotisku filmu, derēs Tinto Brasa filmas, visas, kas vien ir nokačājamas. Latvijas vīriešiem vispār ir jāskatās Tinto Brasa filmas, jo tajās ir tāda cieņa pret sievieti un sievietes erotiku! Tajās sievietei atļauts būt pa īstam seksuālai," stāsta eksperte.

Viņa uzskata, ka romantisku filmu piedāvājums ir gana plašs, lai ikviens vīrietis pārsteigtu savu dāmu ar ko skaistu un baudāmu - viss atkarīgs no pašu gaumes un interesēm.

"Mani pašu, piemēram, ļoti uzrunā Krievijā ražota filma Eiforija. Tā ir pilna kaislību, lai gan beigas nav laimīgas, tās ir pat traģiskas," savu izvēli atklāj Lasmane.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!