Foto: Publicitātes foto

Piektdienas, 5. oktobra, vakarā TV3 skatītājiem bija iespēja sekot līdzi realitātes šova Saimnieks meklē sievu jaunākajiem notikumiem – potenciālās līgavas beidzot devušās uz piecu saimnieku mājām, lai pierādītu sevi darbos, un jau uzplaukušas pirmās jūtas.

Pēc pirmās dienas saimniecībā kļuvis skaidrs, ka populārākajam no saimniekiem Egīlam Rūsiņam (attēlā) no trīs līgaviņu pulka visvairāk ir iepatikusies rīdziniece Laura. Tas visspilgtāk bija redzams epizodē, kad pēc smagā darba pie jēriem, šķirojot lopiņus pa dzimumiem, Laura devās uz ezeru peldēt.

Kad to ieraudzīja Egīls, viņš nedomājot lēca pakaļ Laurai ezerā. Uz savu meitu aizrādījumu, ka viņam nav peldbikšu, apņēmīgais saimnieks vien noteica, ka var arī biksītēs un, ja nebūtu kameru, varētu arī pa pliko

Laura bija arī tā, kuru Egīls izvēlējās ņemt līdzi randiņā uz hokeja halli. Lai gan Laura par Egīla hokeja prasmi neizrādīja īpašu interesi, viņa atzina, ka jūtu ķīmija starp abiem virmojot, un arī raidījuma skatītājiem šovā dzimušās jūtas bija acīmredzamas.

Tāpat šīs nedēļas raidījumā skatītāji varēja gūt ieskatu tajā, kā trim brašajām saimniecēm veicas pie Salacgrīvas pusē dzīvojošā Sanda Birkenberga - tur gan grožus savās rokās ņēmis Sanda tētis, kurš potenciālajām vedeklām sagatavojis virkni dažādu lauku darbu.

Pats Sandis no saimniecības bieži vien nozuda, un dalībnieces pat izteica minējumus, ka vīrietim acīmredzot, ir neērti skatīties, kā viņas strādā.

Nākamās nedēļas Saimnieks meklē sievu raidījumu atklāsies šonedēļ radusies intriga - ceļā pie šova jaunākā dalībnieka, 22 gadus vecā Sanda Legzdiņa no Nītaures puses, salūza dalībnieču mašīna, bet to, kā meitenēm galu galā izdevās nokļūt saimniecībā, skatītāji uzzinās nākamajā raidījumā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!