Foto: F64

Viens no populārākajiem cilvēkiem Latvijā šobrīd ir jaunais mūziķis un modes dizaineris Kašers jeb Kaspars Blūms-Blūmanis (attēlā). Ar pozitīvo puisi draudzēties grib tūkstoši, un neticamās popularitātes dēļ Kašers nokļuvis neērtā situācijā – portālā Draugiem nav iespējams apstiprināt tik daudz cilvēku, cik kāro ar viņu draudzēties.

”Portālam ir limits - drīkst apstiprināt 30 jaunus draugus dienā. Bet man jau sakrājušās 272 lapas ar neapstiprinātiem cilvēkiem! Katru dienu nāk klāt 30 līdz 50 jauni uzaicinājumi. Skatos, ka pēdējie uzaicinājumi, ko varu apstiprināt, ir man sūtīti maijā.

Šajā sakarā ik dienas saņemu neskaitāmas vēstules ar jautājumiem, kāpēc neapstiprinu kādu fanu - cilvēki dusmojas, ka esmu kļuvis iedomīgs. Citi jautā jau kuro reizi, bet viņu uzaicinājums vēl gaida garā rindā. Mīļie, es neko nevaru izdarīt," DELFI Izklaidei problēmu skaidro Kašers.

Viņš aprēķinājis, ka faniem, kas ar viņu grib draudzēties tagad, ir izredzes, ka viņu uzaicinājums tiks apstiprināts pēc apmēram diviem gadiem.

Mūziķis, kuram fani nozīmē ļoti daudz, apzinās, ka gaidīšana var ļoti sāpēt daudzām mazajām sirsniņām, kas ik dienas, gaida, kad viņu draudzības aicinājumu apstiprinās iemīļotais mākslinieks, tāpēc apņēmies rast risinājumu.

”Sazināšos ar portāla administrāciju un mēģināšu sarunāt, ka varu apstiprināt visus. Iespējams, mana kļūda bija pašā sākumā - nevajadzēja draugos apstiprināt visus fanus, bet gan uztaisīt savu domubiedru grupu, kurai var pievienoties jebkurš," spriež Kašers.

Milzīgā uzmanība sociālajos portālos mūziķim tikai palielinās. Pašlaik viņa draugos ir 5281 cilvēks, bet rindā gaida vēl apmēram tikpat daudz. Kašers ir viens to tiem skatuves spīdekļiem, kurš ir ļoti atsaucīgs attiecībās ar faniem un cenšas atbildēt uz cilvēku vēstulēm, taču nu jau atbildēšana visiem kļūst neiespējama.

”Ieeju uz piecām minūtēm draugos, jo man tur atsūtīts biznesa piedāvājums. Piecu minūšu laikā man jau ir 20 jaunas vēstules ar tekstu ”Kā tev iet?" Es vairs nespēju visiem atbildēt, tāpēc steigšus pametu portālu," nopūšas aktīvais puisis.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!