Foto: Privātais arhīvs

Oktobra sākumā neaizmirstamam piedzīvojumam ļāvusies šovā Latvijas princese iepazītā Sanita Kubliņa un viņas mīļotais vīrietis dīdžejs Gustavito – abi devušies pirmajā ceļojumā ar nepilnu gadiņu veco dēliņu (visi trīs attēlā).

Pirms nedēļu ilgā ceļojuma uz Krētu abi jaunie vecāki nedaudz baidījušies, jo daudzas māmiņas Sanitai bija teikušas, ka ceļojums kopā ar mazu bērnu nav atpūta, bet gan grūts un nogurdinošs pasākums.

"Mēs svārstījāmies, vai ņemt mazo līdzi, bet beigās apstākļi iegrozījās tā, ka mums tas bija jādara gribot negribot," smejoties stāsta Sanita un atzīst, ka to ne brīdi nenožēlo, un no brauciena abi vecāki atgriezušies atpūtušies un spēka pilni.

"Protams, tas, vai doties ceļojumā kopā ar mazuli, ir atkarīgs no vecākiem un paša bērna. Dominiks ir ļoti mierīgs zēns - kur viņu noliek, tur viņu pēc tam arī var paņemt," sava mazulīti raksturo Sanita.

Abi vecāki cītīgi rūpējušies par puisēna izklaidēšanu - tā kā Dominiks bijis absolūtā sajūsmā par peldēm, viņi dēlam nopirkuši mazu baseiniņu un dažādas rotaļlietas, lai zēns visu laiku būtu nodarbināts.

Tiesa, brauciena laikā gadījies arī kāds ne tik patīkams starpgadījums - puisēnam sākusies alerģija no knišļu kodieniem. Tā kā parasti Dominiks nav alerģisks, līdzi nebija nepieciešamo medikamentu, bet Krētā izsauktais vietējais dakteris iedevis puisēnam zāles un pāris stundu laikā situācija atrisinājusies.

Tā kā svaigais gaiss un aktivitātes puisēnu nogurdinājušas, viņš Krētā gulējis vairāk nekā mājās - šī iemesla dēļ abiem vecākiem arī izdevies izbaudīt divvientulību un romantiskus mirkļus.

"Parasti mēs dodamies garākos ceļojumos. Tā kā pirmā pārbaude ir izturēta un pārliecinājāmies, ka Dominiks lidojumus uztver ļoti labi, iespējams, jau janvārī dosimies garākā un tālākā braucienā," plāno Sanita.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!